"Bloemisterij van de Pol. Een begrip in Amsterdam, Oostzaan e.o."


PRODUCTEN

Graszoden

Wij zijn leverancier van kwaliteit graszoden de rollen van 0,40 x 2,5 mtr , per rol is dus 1mtr².Bomen, Heesters, Coniferen

Het juiste adres voor zowel een dakplataan of een leilinde, Rhododendrons, Hortensia's of voor een haag van coniferen Haagbeuken zowel de Fagus silvatica als de Carpinus betulu’s, Fruitbomen, Klimplanten, vaste planten en bodembedekkers.


Week en Seizoen Aanbiedingen

Eenjarige Zomerbloeiers

Als het voorjaar zich weer aanmeld en het weer het weer toelaat om naar buiten te gaan komen ook de fleurige zomerbloeiers voor balkon en terras weer in het assortiment van Geranium tot Vlijtigliesje, Bolbegonia en mooie kuipplanten waar u de hele zomer weer plezier van heeft.Tuinaarde zand en bodem verbeteraars

Wij leveren tuinaarde, potgrond maar ook boomschors cacoa doppen en vele andere soorten van bodem verbetering en dcoratie alles in handelbare zakken van 10 tot 70 ltr.

Kerstbomen

Voor de prettigste sfeer rond de feestdagen wilt u toch ook de mooiste kerstboom, wij leveren al 25 jaar super mooie Sauerlandse kerstbomen. Door eigen import kunnen wij de kwaliteit van de bomen altijd goed controleren en een ruim assortiment bieden. Wij leveren bomen met en zonder kluit. Maar ook de Nordmann, de Blauwspar en de Omorika (service spar). Ook de ouderwetse Fijnspar hebben wij nog in het assortiment. U zoekt een boom voor kantoor of kantine welke volgens brandweers-voorschrift behandelt dient te worden tegen brand (brand vertragend) ofwel geïmpregneerd ? Geen probleem. Wij leveren deze ook met een certificaat door een erkent bedrijf geïmpregneerd. De bomen zij leverbaar tot 10 mtr alles kan in overleg worden geleverd en ook worden bezorgd.